Thursday, September 3, 2009

DEMI MARUAH 16 September!!!

SALAM,... :)


Setelah hampir setahun di atas kegagalan Pengkhianat Bangsa ini untuk menubuhkan kerajaan Haram di Malaysia,…kini Anwar kembali dengan idea yang sama tetapi dengan skala yang lebih kecil,…iaitu cubaan menubuhkan kerajaan haram di Terengganu!

9 ADUN dari BN dikatakan telah dijemput oleh Anwar untuk dirayu supaya meninggalkan parti Barisan Nasional sekaligus membolehkan Pakatan Rakyat menubuhkan kerajaan negeri yang baru di Terengganu…lawak bukan tindakkan Pengkhianat Bangsa dan parti sesatnya??? Ketika mereka sibuk berdemonstrasi di Perak (yang mana perhimpunan semalam tidak mendapat sokongan rakyat Perak) yang kononnya demokrasi sebenar telah mati di Malaysia dek kerana rampasan BN ke atas Perak,…namun mereka juga sebenarnya sedang mengusahakan benda yang sama,…malahan lebih awal!

Tetapi apa yang membezakannya adalah,…Anwar sering gagal menjayakan idea yang diinspirasikan oleh beliau sendiri,… :)
Ulangtahun 16 September hampir tiba,…dan bukankah rakyat Malaysia pernah dihidangkan dengan perkataan “Ludahlah atas muka saya sekiranya Pakatan Rakyat tidak memerintah Malaysia pada 16 September 2008”. Kini gemaan yang hampir serupa cuba dihidangkan oleh Anwar dan Pakatan Rakyat, tetapi ia dizahirkan ke atas kerajaan negeri Terengganu!...

Rakyat Terengganu dan Malaysia sekalian,… sebenarnya kerajaan UMNO dan BN setiap masa memperoleh jaminan kesetiaan oleh ADUN dan EXCO dari mana-mana negeri untuk terus setia di bawah pentadbiran Najib Tun Razak,…kerana seperti yang direkodkan sejarah,…ketidaksetiaan dan talam-dua-muka hanya sering berlaku di pihak Pakatan Rakyat yang mana ia diketuai oleh Pengkhianat Bangsa itu sendiri,… !

Berdasarkan penganalisis politik tanah air,…cubaan untuk meniup khabar yang mengatakan 9 ADUN BN ingin melompat ke Pakatan Rakyat yang mana ia diatur oleh Anwar Ibrahim merupakan salah satu cara pembangkang memprovokasi Kesultanan Melayu dan Raja-Raja!...mereka ingin terus menyuntik perasaan dan semangat rakyat supaya membenci Raja-Raja Melayu!..ini adalah kerana MB Terengganu, Ahmad Said itu telah dilantik dengan sendirinya oleh Sultan Terengganu!...

Maka dengan cara itu,…ia membolehkan Pakatan Rakyat mempunyai alasan dengan mengatakan UMNO/BN juga turut ingkar akan titah Raja-Raja Melayu!,…maka tindakkan mereka di Perak seharusnya tidak dipersoalkan atau dipersalahkan!...



>>>> Rakyat Malaysia perlu akui,…semakin hari semakin kotor cara permainan politik yang dimainkan pembangkang!,…lihat sajalah hinaan dan carutan yang dilemparkan pemimpin Pakatan Rakyat ke atas Kesultanan Perak dan Pejuang Agama, Ridhuan Tee,….apa tindakkan Anwar???? Langsung membisu!!!

>>>> Tiada langsung pohonan maaf digesa oleh Pengkhianat Bangsa ini keatas nama Islam & Melayu!!...

13 comments:

kamisah said...

ternyata peliwat tegar ni dah mula meroyan,...hehe

Dr. Irwan Talib said...

sudah memang digelar Cicak Kobeng Berubah Warna,..mcm tu lah Anwar ibrahim ni,...x pernah sedar akan politik kotornya tidak pernah akan berjaya,..tambahan pula cubaannya membelakangkan Islam dan bangsanya sendiri,...penyokong Pakatan rakyat harus sedar semua ini,...jgn terlalu taksub dgn pengkhianat ini,...saya juga memberi undi pada P.R di PRU lepas,...tapi kini sudah sedar akan perjuangan tiada sempadan mereka ini,...tiada sempadan untuk agama dan bangsa,..meruntuhkan hak-hak bumiputera, menghapuskan keistemewaan agama Islam dan Bahasa Melayu,..tapi sibuk perjuangkan pemansuhan ppsmi,..insaflah...

Azliza said...

Anwar memang tak tau malu...
cakap mcm dah nak perintah sangat2 dah..
tgok2 habuk pun takda.!!

ikutsukakula said...

hmmmp....hmmp....
(dah lama dah simpan ni... tunggu 16 sept jer... lalu la ko depan aku... baik punya meleleh dari kepala sampai kaki aku sembur .. "kata di kota" tak gitu ???)

mie said...

apalaa yu orang bising2 pasal anuar, najib dah kebas duit krjaan msia berapa bnyk daa...

Junah said...

Salam,

khiaaakkk! mana dia?

HanaHoney said...

hihi..biasalah pembangkang ni suke lah..kita dok cakap pasal anwar, dia main sentimen najib songlap duit kerajaan.tahape2..ada bukti blh lah cakap..ye tak..lawak gila...sokong "ikutsukakula"..sembur je pengkhianat bangsa tu..

Anonymous said...

Saya pelik...Mengapa perlu hormat lagu Negaraku, tapi orang Islam sendiri tak hormat AZAN? Tak mengapa hina negara (kalau pimpinan dan polisi tak benar), tapi jangan hina ALLAH.

Anonymous said...

sekurang - kurangnya kerajaan ambil tindakkan tegas ke atasa namawee yg hina azan dan lgu negaraku,..Anwar ada keluar statement apa??? PAS kata apa??? jgn main tuduh saja,...pembangkang lebih liberal pd hari ini!

Penegak Keadilan Malaysia said...

x perlu bicara soal kenapa tak hormat azan,...kami nak tanya,...isu Teresa Kok suruh masjid perlahankan laungan Azan di Selangor,...apa yg PAS kata?
Langsung PKR dan PAS membisu...

Jusliza said...

pelik tak kenapa Anwar ada rumah-rumah mewah seluruh Malaysia ni??? Kereta2 mewah... harta2 lain..
dapat duit mana eh??? :)

demi Negaraku said...

sebenar ape yg jusliza ckp tu btol,anwar kan mengaku dia tu hero filem tamil "sivaji the boss" so tak heran la style mcm pemimpin di india,pemimpin di india tu sume gila kuasa,songlap harta berjuta-juta rakyat papa kedana tapi itu sume tak penting,ada seorang pemimpin kat tamil nadu da la sakit dok hospital,kepala pun dah senget ,sentiasa pakai spek hitam termasuk dalam dewan,ntah2 dia dok ngitai pinggang minachi yang terselak dek pakai saree..,anwar pun kategori itulah,yg kesiannya penyokong PKR la tak sedar2 lagi,biarkan diri mereka trus diperbodohkan oleh anwar al juburi,mereka ini dah masuk kategori penagih dadah kronik tak bole balik ke pangkal jalan walau bagi apa treatment sekali pun,tunggu saat byk talkin je...

ikutsukakula said...

amende la ko ni Mie ... nak bercakap biar la ader fakta ngan bukti, salah tetap salah yg benar kut mana pun tetap benar ...
najib songlap duit... bagi la bukti... ni tidak ikut suka ko jer nak ngata orang.. kalu betul najib songlap duit submarine tu aku pun tentang dier!! aku tau la citer ni semua ko dapat dari Anu War... kan ??
aku pulak nak ngata abang Anu War ko... dia tu salah guna kuasa dan songlap duit kow2 punya baik masa dia keje gomen dulu sampai la jadi pembangkang la ni.....
bukti ? berapa harga villa terbaru Anu War .. nak bayar pakai elaun wakil rakyat ??? camana plak dengan banglo lama, apartment mewah, kete mewah.. tu baru "hard evidence" kalu jawapan ko tu semua adik beradik ngan bapak yang punya, ko teliti la pulak diorang ni keje kat mana, jawatan aper, camana boleh dapat, pengalaman aper, akedemik setinggi mana ... jangan la jadi umpama LONGKANG terima jer aper orang buang ....busuk oiiii !!!
Bang Anu War ko tu jugak ialah seorang penagih seks yang tegar ... Bukti- telah dibuktikan di mahkamah (dapatkan transkrip perbicaraan '97, tapi terlepas tuduhan liwat atas sebab2 teknikal)anak hasil dari hubungan dengan isteri orang bukti hidup kanak2 bernama FARAH AFIFA
Apa2 pun terima kasih la HanaHoney... I luv U 2..

Post a Comment