Thursday, August 20, 2009

CALON PAS PERMATANG PASIR SONGLAP DUIT???

SALAM,... :)

Inilah berita yang tersebar luas sepanjang kempen PRK N11 Permatang Pasir,

(http://www.parpukari.blogspot.com/2009/08/alamak-brader-mujahid-setakat-menafikan.html)

>>>> undilah calon Barisan Nasional untuk kesejahteraan bersama!


Menarik di Permatang Pasir :

(Bukan Muhrim bergaul,...HARAM!!!)

(para penyokong PAS)

(Timb. Presiden PAS bersama kereta mewah)

(Protes Penduduk Kg.Buah Pala ke atas Kerajaan Negeri)

(Lambang Perpaduan 1Malaysia)

(Undilah Calon Barisan Nasional)!!!

11 comments:

Dilla said...

lagi pendedahan berkenaan isu ini,...rakyat malaysia dgn prmatnag pasir boleh ke link ni!

http://www.dun11-permatangpasir.blogspot.com/2009/08/mujahid-yusof-rawa-sahkan-calon-pas.html

Anonymous said...

benar2,..sila ke
(http://dun11-permatangpasir.blogspot.com/2009/08/mujahid-yusof-rawa-sahkan-calon-pas.html)

eXception said...

Ha ha ha ha, PAS dah mula senget... Ibarat kapal dah bocor menunggu karam...

eXception - Bukan Sekadar Blog Picisan

Bekas Ketua Muslimah PAS said...

aku harapkan BN menang kali ini,...mari kita sama-sama doakan keajaiban dari Allah,...mohon BN menang di Permatang Pasir Ya Allah!!!
-kemenangan ini mungkin sukar kerana ia kubu terkuat P.r,...tapi kuasa Allah mampu melakukannya...Menangkan BN YA ALLAH!,..AMIN

Profile Is Important said...

Sayang betul, menulis dah pandai, boleh jadi blogger dah, tapi profile tak lengkap, come on brother tunjukkan dirimu jangan dok menyorok nanti orang kata takde telur darah naik ke kepala pulak, lihat contoh-contoh blog yang berkaliber semua profilenya lengkap, tun dr mahathir, ku li dan sebagainya tapi awak?

Anonymous said...

haha,..knp penyokong sibuk sgt pasal info blog ni,..baca saja tak boleh???
Kenapa,..rasa tercabar dgn pendedahan blog-blog BN ke skrang???
hahaha
Pakatan Rakyat mesti kalah demi kesejahteraan Islam dan Melayu! AMIN YA ALLAH

AMK K.Perlis said...

SAMPI MATI AKU X SOKONG PAKATAN RAKYAT,..simpang malaikat 44,..PAS dah terpesong,..aku doakan mereka kembali ke pangkal jln.

Cicak Kobeng said...

pahal kecoh pasal profile nih?,..sibok apa geng pakatan haram nk tau psl blogger BN?
ha?...lawak doh!
mcm desperate gile,..haram jadah pnya pakatan rakyat!

Jeffry said...

SLM BRO..PAS DH X KERUAN LAGI SKARANG NI!. DIORANG PUNYE KONFIDEN DH TINGGAL SKET LG NK MASUK LONGKANG BEBB!! KITA GANYANG TERUS BROO!! YEHAAAAA!!!

Anonymous said...

cheq nak komen pasai gmbaq kreta mewah..yg najib ada kreta besaq hang x pula bising...baghral..

Benci PAS Kedah! said...

NAJIB KA???
hampa balik cek salah silah keturunan Najib,..bukannya berasal dari keluarga miskin mcm hampa,..keturunan dia 2-3 lapis nun atas memang dah kaya di Pahang nu,..hang tok sah la dok buat loqlaq,..
Ni hat yg baru naik sehari dua boleh naik kreta mewah,..buat keja menatang apa?

Post a Comment